Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 19, 2026, 02:51:56 am

Autor Wątek: siCk_BoY_ - czas napisać, że masz już dziewiczą jazdę za sobą.  (Przeczytany 2324 razy)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
siCk_BoY_ - admin - stał się szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kategorii A. Z nowym drukiem przemierza okoliczne drogi i ścieżki moim błękitnym rumakiem.
To jego dziewicze jazdy.
Więc gratuluję ;-)

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
O: siCk_BoY_ - czas napisać, że masz już dziewiczą jazdę za sobą.
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 19, 2010, 04:05:11 pm »
hehehe.. no tak. Stałem się posiadaczem szczególnego papierka, który umożliwia mi przemierzanie naszych wspaniałych dróg i terenów na błękitnym rumaku :) na razie staram się przystosować do motocykla i jego \\\"dziwactw\\\" :P Idzie mi to z każdą jazdą coraz lepiej :) kilka setek już przejechałem :)
Może kiedyś wybiorę się z wami na przejażdżkę :)
Przeraża mnie jednak trochę jazda w kolumnie. Na tym etapie mojego \\\"zaawansowania\\\" chyba jeszcze nie jestem gotów do takiej jazdy. Ale może pod koniec wakacji :P

Dzisiaj wyjeżdżam na urlop (niestety nie motocyklem ale... też może być dobrze :-) ). Pozdrawiam i do przeczytania po powrocie.

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
O:siCk_BoY_ - czas napisać, że masz już dziewiczą jazdę za sobą.
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 19, 2010, 04:05:57 pm »
zapomniałem dopisać

Dziękować :)