Witam jeszcze raz wszystkich! Dziekuje tym co mi odpisali.Srach ma wielkie oczy,niepotrzebnie mialam obawy jaka bedzie reakcja na moja osobe.Jesli ktokolwiek z Was czy znajomych,lub bliskich potrzebuje pomocy to jestem.To fakt,ze firmy ubezpieczeniowe daja takie odszkodwanie jak chca czy tez uwazaja,ja \\\"wyciagam\\\" od nich tyle ile sie faktycznie nalezy.Dzialac trzeba odrazu a nie po zakonczeniu leczenia,tak by firma ubezpieczeniowa placila np. za kosztowna operacje czy rehabilitacje +stosowne odszkodowanie za szkody rzeczowe i osobowe.Pozwolcie,ze bardziej sie zareklamuje: ODZKODOWANIA POWYPADKOWE \\\"MERITUM GROUP\\\" ,mam dyrektywe umozliwiajaca dzialanie na terenie calego kraju i nie tylko tel.508 215 379 ,gg 31883337 ,e-mail meritumgrp@gmail.com ,skype meritumgrp BEZPLATNE KONSULTACJE PRAWNE I WERYFIKACJA DOKUMENTOW W CELU UZYSKANIA ODSZKODOWANIA PROFESJONALNA POMOC PRAWNA W UZYSKIWANIU ODSKODOWAN DLA POSZKODOWANCH W WYPADKACH: KOMUNIKACYJNYCH,W PRACY,W ROLNICTWIE ORAZ BLEDY LEKARSKIE (DZIALAMY DO 20 LAT WSTECZ!!!) JESLI MIALES STLUCZKE I NIC CISIE NIE STALO NALEZY CI SIE ODSZKODOWANIE!!! Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich wrazie czego jestem-POMOGE.Na Forum tez bede zagladac B) .