Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 20, 2026, 03:57:05 am

Autor Wątek: Płonące Bieszczady  (Przeczytany 3378 razy)

Offline Wiatr w Polu

• Starszy użytkownik
Płonące Bieszczady
« dnia: Października 24, 2015, 08:02:11 pm »
Jutro zapowiadają całkiem niezła pogodę. 8-10 stopni, słonecznie. Dopiero późnym popołudniem może się zachmurzyć, a w nocy popadać. Może ktoś jeszcze chętny na jeden z ostatnich (jeśli nie ostatni w tym roku) wyjazd w Bieszczady? Myślę, że 10.30 na parkingu koło lodowiska (koło Klubu Motocyklowego Alcatraz) będzie dobrze.
Byłem tydzień temu, kolorów jeszcze nie było wszystkich. Może teraz :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Odp: Płonące Bieszczady
« Odpowiedź #1 dnia: Października 24, 2015, 09:22:27 pm »
Dziś jeździłem po Roztoczu. Kolory rewelacyjne, tylko słońca lub przejrzystości powietrza brak. W Bieszczadach na pewno będzie pięknie. Hmm ciekawa propozycja. Zobaczymy rano :D J\Może będę ?

Offline Juno

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Października 24, 2015, 10:11:37 pm »
no i co tam wybiera sie ktos z Lubaczowa na pokaz piekna przyrody w Bieszczady..a Ty Pawel smigasz czy nie,,,,,

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #3 dnia: Października 25, 2015, 09:10:55 am »
Po dyskusji w Tamarą doszliśmy do wniosku, że pokręcimy się wokół komina po Roztoczu. Podczas wczorajszej jazdy OFF widziałem piękne kolory jesieni ale brakowało odpowiedniego światła na to aby zatrzyma się i zrobić dobre foty :D
Zostajemy na Roztoczu.
Może Wiatr przybliży nam kolory Bieszczad.

Offline Wiatr w Polu

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: Października 25, 2015, 04:13:47 pm »
Nie robiłem zdjęć, ale zapewniam, że jest bardzo kolorowo. Sporo żółci jest też na drogach i na poboczach, stąd trzeba było uważnie jechać. Ale nie śpieszyliśmy się. Tak, żeby nie tylko pojeździć, ale i nasycić oczy widokami :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #5 dnia: Października 25, 2015, 04:59:36 pm »
My również nasyciliśmy oczy i kartę SD jesiennymi kolorami Roztocza. Też nam się podobało. Liści wszędzie pełno - głównie kolorowe z klonów.