Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 18, 2026, 12:17:45 pm

Autor Wątek: SB  (Przeczytany 2150 razy)

Offline Wiatr w Polu

• Starszy użytkownik
SB
« dnia: Sierpnia 31, 2010, 07:58:19 pm »
Może by tak \\\"wystrugać\\\" SB? Shout Box, albo Chat Box - większość forów ma taka możliwość. Przydatne to jest żeby pogadac, czasem na bieżąco cos uzgodnić bez zapełniania forum nieistotnymi informacjami. Da się cos takiego uruchomić?

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
O: SB
« Odpowiedź #1 dnia: Września 01, 2010, 11:17:39 am »
Wiatr :) wszystko się da, ale wszystko jest też kwestią czasu, którego teraz mi akurat brakuje. Postaram się to jakoś załatwić i w miarę możliwości szybko uruchomić coś w stylu chata. Pomysł nie jest zły może się przyjąć. Jak już napisałem, postaram się w miarę szybko uruchomić taką usługę.

Offline Wiatr w Polu

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: Września 01, 2010, 12:57:37 pm »
Nie ma pośpiechu. Przed nami długa zima. Pytałem tylko, czy taka możliwość istnieje, i czy nie macie nic przeciwko uruchomieniu SB. Osobiście uważam, że to fajna sprawa. Forum dopiero się rozkręca i nie mamy może zbyt wielu tematów, jak też użytkowników, ale moim zdaniem SB pozwala między innymi \\\"odciążyć\\\" tematy od postów, które może są i fajne i ciekawe, ale do tematu niewiele wnoszą i trochę zaśmiecają dany temat.

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #3 dnia: Września 02, 2010, 12:09:35 am »
Możliwość istnieje i nie powinno być większego problemu z tym. jednak potrzebuje na to trochę czasu, który ciężko mi teraz wygospodarować. Spróbuję w weekend podziałać w tym kierunku. Jeśli nie uda mi się w weekend to może na początku przyszłego tygodnia.