Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 24, 2026, 08:46:39 pm

Autor Wątek: Witam koleżanki i kolegów forumowiczów  (Przeczytany 1694 razy)

Offline Rogal

• Nowicjusz
  • *
Witam koleżanki i kolegów forumowiczów
« dnia: Stycznia 08, 2015, 08:20:21 pm »
Pan Admin lub jego automat polecił mi zająć chwilkę waszego czasu i się przedstawić.
Dosiadam motocykli dłużej niż istnieje internet. Zmieniają się dość często, więc napisze tylko, że ulubiony gatunek to Enduro od 200 ccm do 1200. Wtedy to będzie aktualne przez dłuższy czas. Główne miejsce mojego występowania w przyrodzie to Kraków.  Hasło ostatnich lat... "przyjemność zaczyna się tam gdzie kończy się asfalt"  I to by było na tyle...
Ps... Nie jestem gadułą forumowym, ale kilka piw robi ze mnie strasznego gadułę   :P
Ps2... chyba musze iśc do okulisty... Czy wy tez macie taki problem z obrazkiem do weryfikacji? hahah  ;)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Odp: Witam koleżanki i kolegów forumowiczów
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 08, 2015, 08:55:45 pm »
Lewa w górę.
W pełni się zgadzam z Twoim hasłem "przyjemność zaczyna się tam gdzie kończy się asfalt".
Do zobaczenia na trasie :-)

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
Odp: Witam koleżanki i kolegów forumowiczów
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 12, 2015, 02:37:54 pm »
Witaj  na forum :)
Problem z hasłem jest spory, ale jeśli zmniejszę siłę i dam bardziej czytelne hasła wtedy przybywa kont spamerskich, dlatego takie zabezpieczenia przy zakładaniu konta. :)
Najważniejsze, że się udało ;)