Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 20, 2026, 01:38:41 am

Autor Wątek: Wyjazd Bieszczady Jutro  (Przeczytany 2672 razy)

Offline Wiatr w Polu

• Starszy użytkownik
Wyjazd Bieszczady Jutro
« dnia: Października 09, 2010, 10:33:53 pm »
Pogoda dopisuje, możnaby wyskoczyc jeszcze w Biesy. Jutro o 10 spotykamy sie na pierwszym parkingu w Przemyślu. Jadąc od strony Jarosławia i mijając Żurawicę rozglądamy się za pierwszym parkingiem po prawej stronie (ok 4 km od Żurawicy). Pojedziemy na Wielką Pętlę, albo gdziekolwiek indziej. Ok. 16 powinniśmy być z powrotem w Przemyślu tak, aby przed zmrokiem dojechac do domów.

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
O: Wyjazd Bieszczady Jutro
« Odpowiedź #1 dnia: Października 09, 2010, 10:47:32 pm »
Lubię będę :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
O:Wyjazd Bieszczady Jutro
« Odpowiedź #2 dnia: Października 09, 2010, 11:34:03 pm »
Się okaże jutro rano. Może też przybędziemy ale nie obiecuję.

Offline Wiatr w Polu

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: Października 10, 2010, 07:50:48 pm »
No i udał nam się wyjazd :) Wyruszyliśmy w cztery motocykle. Oprócz mnie był Śledziu na swojej czyli Głaziowej, niezwykle żywotnej Teresce, Turysta z Kasią na H-D Softail Standard i Ewa na virago 535. W sumie z Przemyśla do Przemyśla niewiele zrobiliśmy - ok. 230 km. Ale było trochę postojów. Tu kawka, tam herbatka. Trochę pogadaliśmy, pośmialiśmy się. Bez zbytniego pośpiechu, na luzie przejechaliśmy setki zakrętów - jak to w Biesach. Czy było zimno? No na początku trochę marzliśmy w ręce. Ale przecież w grupie zawsze cieplej :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #4 dnia: Października 10, 2010, 08:17:28 pm »
Cieszę się, że wyjazd był udany. Dla mnie było trochę za wcześnie - chciałem w końcu trochę pospać, bo od dawna nie leniuchowałem. A zwijać się o 9.00 było dla mnie z deka za wcześnie.
Nie lubię się gdzieś spieszyć a tak byłoby w tym przypadku.
Wiem jednak, że tak wczesna godzina wyjazdu była konieczna, bo i dzień jest coraz krótszy.
Śledź czyli Sick_Boy już dotarł.
Może też podzieli się swoimi wrażeniami.

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #5 dnia: Października 10, 2010, 08:18:52 pm »
Generalnie wypad bardzo udany i dzień spędzony bardzo miło :) podziwianie krajobrazów i Wiatr we włosach to  bardzo sympatyczna sprawa :P
Jazda po tych bieszczadzkich zakrętach i serpentynach to niezła frajda :) pomimo kostek na kołach wrażenia bardzo pozytywne. Na pewno wybiorę się na kolejną taką przejażdżkę :)