Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 19, 2026, 07:56:04 pm

Autor Wątek: Zakładka "Pamiętamy"  (Przeczytany 1954 razy)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Zakładka "Pamiętamy"
« dnia: Listopada 10, 2013, 08:15:53 pm »
Jeśli chcecie uczcić pamięć swojego kolegi/swojej koleżanki - motocyklistów - piszcie.

NAPISZ w tym poście lub wyślij do nas ( kontakt@radiator-mototurystyka.pl ) zdjęcie i ... to co uważasz za słuszne.

Zobacz zakładkę - może chcesz dodać coś od siebie.

W tym roku zmobilizowała mnie do działania pamięć o dwóch wspaniałych, których pamiętamy - Kryzys i Majcher.
Na pewno posiadacie fajne zdjęcia - wysyłajcie.
Ja daję od siebie to, co mogę. Teraz proszę Wy coś napiszcie. Każdy od siebie - przynajmniej po jednym zdaniu.
Może w ten sposób uda nam się zebrać materiał godny ich pamięci.

Zakładka "Pamiętamy" zobacz >>> http://www.radiator-mototurystyka.pl/category/rozne/pamietamy-rozne/
« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2013, 11:56:42 am wysłana przez siCk_BoY_ »

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Odp: Zakładka "Pamiętamy"
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 25, 2013, 01:46:43 pm »
Chciałbym w jakiś sposób uczcić pamięć naszych Ś.P. kolegów.
Jeśli macie jakieś materiały ślijcie lub piszcie tutaj. Może być małymi fragmentami zawsze to coś a sprawi niesamowitą satysfakcję rodzicom. Szkoda, że w tym roku nie było imprezy "Ku pamięci".
Pamięć jest ulotna więc piszcie póki pamiętacie.

Kryzys - Jerzy Zagrodzki - otrzymałem i zeskanowałem trochę zdjęć od rodziców. Oto jedno z nich: Resztę umieszczę wraz z opisem, na który niecierpliwie czekam.

Majcher - Dariusz Majdan - zdjęć praktycznie nie posiadam. Ślijcie i piszcie.

Napiszcie coś o nich tutaj - jak go zapamiętaliście.
Wspólne przygody, wyjazdy, spotkania, remonty, marzenia itp.
Zebrany materiał odpowiednio obrobimy i umieścimy na stronie w odpowiedniej zakładce.

Jeśli chcecie uczcić pamięć swojego kolegi, swojej koleżanki piszcie i ślijcie do nas odpowiednie Waszym zdaniem informacje/zdjęcia kontakt@radiator-mototurystyka.pl
« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2013, 09:24:55 pm wysłana przez Glazio »