Zlot udany, chociaż poniosłem trochę strat :ohmy: Zbity wyświetlacz w aparacie, ktoś spuścił mi powietrze z przedniego koła w tenerze, wolałbym nie wiedzieć kto. Szczerze - mówiłeś coś jeszcze o odkręconych śrubkach.Ja właśnie dzisiaj wyjechałem moto - jechałem już na końcówkach gwintów w tylnym kole.Zlot spoko - ale park maszyn musi być w całości ogrodzony. Ktoś się bawił na pewno kluczami - też wolę nie wiedzieć kto.Całą Gruzję przejechałem bez takich problemów - a tu ... ??Nie wiem co bym zrobił temu dowcipnisiowi jakbym go dorwał.Szkoda jednak słów. Dobrze, że jesteśmy cali POSPRAWDZAJCIE U SIEBIE ŚRUBKI ...
Wiatr a nad ranem staliśmy razem przy ognisku razem z megi
siCk_BoY_ napisał:CytujWiatr a nad ranem staliśmy razem przy ognisku razem z megi Może i staliśmy, ale skoro była tam Megi (a była), to niestety... ja już nikogo więcej nie pamiętam Po prostu musiałeś być brzydszy od Megi i tyle
Wiatr w Polu napisał:CytujsiCk_BoY_ napisał:CytujWiatr a nad ranem staliśmy razem przy ognisku razem z megi Może i staliśmy, ale skoro była tam Megi (a była), to niestety... ja już nikogo więcej nie pamiętam Po prostu musiałeś być brzydszy od Megi i tyle hahaha
Wczoraj rozmawiałem z Tobą o tych dziwnych przypadkach w Radawie.. Dla mnie to przegięcie i niedopilnowanie przez organizatorów. A Bochun napisz co to za aparat?, mam dostęp do wyświetlaczy aparatów foto to może coś się da tanio naprawić...