Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 20, 2026, 05:22:33 am

Autor Wątek: Prezentacja zdjęciowa z wyprawy do Mołdawii i Gruzji plus film - 26 luty 2011 w MDK Lubaczów  (Przeczytany 37679 razy)

Offline megi

• Pełnoprawny użytkownik
Jaaa? no co Ty Riders;D każdy mnie zna;D
ale lepiej uniknąć jakiegoś rozczarowania;D

Offline bwh

• Pełnoprawny użytkownik
Film i relacja super.. trochę chyba tylko ten gość z Mołdawią za bardzo przynudzał ;) Dzięki za super organizację..

Offline bohun

• Moderator
  • Pełnoprawny użytkownik
Paweł to była również dobra lekcja historii. Mi się podobało:) Nie liczyłem na tak liczną obecność zainteresowanych. Dobra robota Głazio! :)
Kto prędko daje ten 2 razy daje.
XL600V PD10, 2x XT600Z 3AJ, WSK 3, Simson SL1

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Bwh - było super o czym świadczyły śmiechy publiczności :D
A co do organizacji - to moja pierwsza taka impreza - wolałem ją zrobić na miejscu, bo i przygotować wszystko jest znacznie łatwiej.

Jak będzie nadal zainteresowanie tym tematem to przynajmniej raz w roku będziemy organizować takie spotkanie.

Sądzę, że można zrobić maraton 2-3 dniowy - jeśli będzie dużo chętnych. Oczywiście z noclegami w jakiś domkach lub na agroturystyce :-)

Offline irbit

• Moderator
  • Starszy użytkownik
Wielkie uznanie dla Głazia - podołał trudom organizacji i świetnie mu to wyszło :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Podziękowania należą się wszystkim, których tu wymienię. Bez nich nie byłoby tej imprezy i całej oprawy. Na pierwszym miejscu mojej ukochanej żonie. Podziękowania dla pracowników i dyrektora Domu Kultury i Wam chłopaki za transport-wielkie dzięki
Urbi.
Za motocykle, które dodały klimat motocyklowego:
Żaba
Irbit
Santos
Urbi.
Dzięki brat Sick za inną pomoc techniczną.
Wielkie dzięki :-)
Liczę na Was przy kolejnych takich imprezach :D

Offline tamara

• Pełnoprawny użytkownik
Dzięki jeszcze raz wszystkim za przybycie. Paweł,Sylwia - fajne zdjęcia i jeszcze lepsze opowieści z podróży. Szczególnie podobała mi się historyjka o przekraczaniu granicy: imię ojca - wojewoda lubelski :)
Jest mi  strasznie wstyd za kilku typów z Lubaczowa, którzy zachowali się podczas relacji jak chamy i ostatnie łajzy. To szczegół, że musiałam po nich posprzątać w rzędzie nr 6 puste butelki po wódzie. Dwa słowa do Was Łajzy: Jak chieliście się napić i pokrzyczeć to pomyliliście imprezę i adres!!!Zorganizowanie tej imprezy zajęło nam dużo czasu, przyjechali ludzie z różnych stron - a Wy to wszystko spieprzyliście.  Szczerze - na następnej nie jesteście mile widziani!!!Takie jest przynajmniej moje zdanie.

Offline bohun

• Moderator
  • Pełnoprawny użytkownik
Czekałem aż ktoś się wypowie na temat tamtego występku. Brawo dla królowej Tamar  :)
Kto prędko daje ten 2 razy daje.
XL600V PD10, 2x XT600Z 3AJ, WSK 3, Simson SL1

Offline Riders77

• Młodszy użytkownik
  • **
Faktycznie. Niektórym naprawdę się imprezy popierdzieliły.
Możesz nie znać nut ale smak Jacka Danielsa koniecznie!!!

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
bwh Mi osobiście Twoja relacja podobała się bardzo :) opowiedziałeś dużo ciekawych rzeczy na temat Mołdawii i Naddniestrza Takich pewnie dla wielu zainteresowanych bardzo przydatnych :) kto wie może w przyszłości i mnie się to przyda.
Co do pozostałej części relacji to myślę, że nie muszę komentować :) Poza tym brawa po zakończeniu projekcji mówiły same za siebie :)

Jeśli chodzi o zachowanie co niektórych osobników to cóż... wszyscy widzieli Na początku to było może i trochę śmieszne ale z czasem zrobiło się żałosne. Niektóre komentarze były wręcz oburzające a utrudnianie zadawanie pytań osobom, które były faktycznie zainteresowane tematem też było przykre.

Brat jeśli chodzi o moją pomoc to była bardzo niewielka, ale polecam się na przyszłość :) zresztą sam wiesz, że zawsze :)

I dzięki wszystkim za przybycie no i fajną zabawę po prezentacji :)

Offline zaba

• Młodszy użytkownik
  • **
Prezentacja wypadła bardzo dobrze mimo wszystko  :laugh: Pozostaje tylko życzyć Wam w tym roku owocnych wypraw i tak wspaniałych relacji.
Czego i sobie bym życzył  :)

Miło było też spotkać się, pogadać, pośpiewać...  ;)

kilka zdjęć naszego kolegi Marcina:

https://picasaweb.google.com/100596980849427690240/Lubaczow20110226?authkey=Gv1sRgCPmHxvP_2YXpYQ&feat=directlink#

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Zlewać to. Impreza się udała - dużo mnie nauczyła. Mam doświadczenie na przyszłość wiem jak zareagować.

Ja się dobrze bawiłem - więcej zdjęć na stronie głównej w artykule i galerii.
Skrót link >>>
« Ostatnia zmiana: Listopada 10, 2013, 04:00:21 pm wysłana przez siCk_BoY_ »

Offline Paolo

• Młodszy użytkownik
  • **
....nawet się załapałem na zdjęcie w jednym rzędzie z Wiatrem  :laugh:  
Olać zachowanie niektórych (chociaż momentami było faktycznie trochę irytujące) - najważniejsze, że cała reszta była ciekawa (warto było przejechać te pare kilometrów);
Pozdr.

Offline Słoneczko

• Pełnoprawny użytkownik
Ja nieco odbiegnę od tematu, Paweł nacykał masę zdjęć z drugiej części imprezy, ale jak na razie się w trakcie obróbki. Jak tylko się z nimi uporamy to chętnie się podzielimy. :)

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
no ja właśnie czekam na te od was... :)