Teraz napisz jaka była wartość całkowita przystosowania tych solidnych walizek na kufry motocyklowe.
Z allegro wynika, że sam zakup nie był drogi.
SKRZYNKA NARZĘDZIOWA ZASOBNIK WOJSKOWY
Cena Kup Teraz
45,00 złOferuję Państwu kontener plastikowy (skrzynię transportową), hermetycznie zamykany.
Świetnie nadaję się do przechowywania wrażliwych urządzeń w czasie transportu lub na wyprawach. Posiada po bokach dwa uchwyty do przenoszenia. Ma możliwość zdjęcia obu pokryw.
Wykonany z laminatu szkłoepoksydowego.
Zabezpieczał wojskową elektronikę w trakcie przechowywania i transportowania, więc cech uje go bardzo duża wytrzymałość a jednocześnie jest bardzo lekki w transporcie.
Kontener posiada z dwóch stron 4 małe otworki przez które przechodziły śruby mocujące (wewnętrzny stelaż). Bez problemu można zakleić te otworki taśmą klejąca, silikonem lub zaślepić zaślepkami samochodowymi.
Po tym zabiegu kontener staję całkowicie hermetyczny i wodoszczelny.
Stan b.db., udzielam gwarancji rozruchowej, super solidne wojskowe wykonanie.
Waga: ok. 5,8 kg
Wymiary zewnętrzne: ok. 49x40x23 cm
Wymiary wewnętrzne: 43,5x19 cm
Głębokość: ok. 29 cm (całkowita ok. 38 cm).
Tak wyglądały przed :-)

Na koniec pytanie do Ciebie
muchen czy można zebrane informacje i zdjęcia umieścić na stronie radiatora w zakładce kufry (zrób to sam) ?
Temat warty uwagi a efekt końcowy świetny. Teraz czekam na relacje z użytkowania.
W pierwszej chwili wydawało mi się, że waga Twoich kuferków jest dość spora jak na tworzywo ale zważyłem swoje aluminiowe o wymiarach 48,5x38,5x27,5 cm (blacha 2 mm) i okazało się, że mój kufer waży 6,3 kg.
Porównując wymiary zewnętrzne 49x40x23 cm wyglądają na podobne. Jedyna różnica w wymiarach wewnętrznych u mnie odejmuje się po ok. 0,5 cm a u Ciebie wymiary wewnętrzne to 43,5x19 cm + głębokość: ok. 29 cm całkowita ok. 38 cm.