Witajcie. Trafiłem tutaj po \\\"śladach\\\" Głazia, które nierozważnie zostawił na KFM :laugh: O Radiatorze słyszałem id dawna - zwykle w czasie przeszłym i z żalem. Czyżby powstanie tej strony i tego forum oznaczało reaktywację? Jesli tak, to moje gratulacje.
Teraz coś o sobie. Mieszkam pod Przemyślem, jakieś 60 km od Lubaczowa, pomykam drag starem i na pewno wielu z Was już spotykałem na zlotach, czy na innych imprezach, ale jakoś osobiście chyba nikogo nie znam. Z Lubaczowem łączą mnie pewne więzy rodzinne, ale to stara historia. Z tzw. okolic znam chyba tylko Ksenona i Bohuna...
Interesuję się oczywiście motocyklami hehe - tymi starszymi i nowszymi, rozwiązaniami technicznymi, nowinkami itp. Czasem, jak mam \\\"wenę twórczą\\\" sklejam jakieś filmiki na YT...
No cóż, chyba tyle na początek. Może jeszcze dodam, że zdjęcie w moim avatarze jest mojego autorstwa. Kiedyś wpadł mi do głowy pomysł takiej fotki. Długo się nabiedziłęm, żeby znaleźć takie miejsce i taki czas, żeby uzyskać efekt motocykla podświetlonego przez zachodzące słońce, ale się udało. Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich użytkowników forum.