Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 19, 2026, 03:12:03 am

Autor Wątek: Pomoc dla powodzian z Sandomierza i okolic  (Przeczytany 3826 razy)

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
Pomoc dla powodzian z Sandomierza i okolic
« dnia: Czerwca 02, 2010, 11:54:37 am »
Wszystkim ofiarodawcom i osobom, które pomogły przy zbiórce darów oraz dostarczeniu ich do miejsc najbardziej potrzebujących serdecznie dziękujemy za okazane serce i pomoc.

W tym miejscu będziecie mogli nawiązać kontakt z potrzebującymi z Sandomierza - będą pisać co jest im najbardziej potrzebne w danej chwili.

Tragbier

• Gość
O: Pomoc dla powodzian z Sandomierza i okolic
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 02, 2010, 01:37:54 pm »
Witam Wszystkich serdecznie!!!
chciałem Wszystkim podziękować za pomoc w tak ciężkiej sytuacji jaka dotknęła moja rodzinę , wodę w mieszkaniu miałem na wys.190 cm , woda w ciągu 3 godz. zrobiła swoje i zostawiła niezły syf po sobie .na 1 filmiku wodę miałem po pas :(

naprawdę nie wiadomo za co się brać , straty są ogromne , kompletnie zniszczone mieszkanie , Wielkie dzięki Wszystkim za pomoc , Głaziu dzięki za akcję ,dziękuje Szwagrowi i Pomianowi,całej ekipie z Rzeszowa i Lubaczowa ,dziękuje Corolla Club , dziękuje birofilom i wszystkim innym , którzy przyczynili się do tego że nie zostaliśmy sami w ogromie tragedii ,dzięki Wam nie zaczynamy od zera , pracy jest bardzo dużo, najważniejsze teraz to odbudować dach nad głową ,żeby córka miała normalne życie .Wielkie dzięki.
z pozdrowieniami
Tragbier z rodziną

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
O:Pomoc dla powodzian z Sandomierza i okolic
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 19, 2010, 08:57:09 am »
Coś się ruszyło.
Komentarze w temacie - Pomóżmy jeszcze raz – każdy z nas może być kiedyś w potrzebie … tfu, tfu, tfu.

Ponadto ludzie pytają - więc coś uzbieramy.

Czy mógłbyś napisać co jest na daną chwilę najpotrzebniejsze.