Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 20, 2026, 07:57:01 pm

Autor Wątek: Regeneracja przekładni kierowniczej  (Przeczytany 2621 razy)

Offline KamilOo

• Pełnoprawny użytkownik
Regeneracja przekładni kierowniczej
« dnia: Marca 10, 2012, 05:27:33 pm »
Siemka.
Trochę nie motocyklowo, ale... :)
Miał ktoś kiedyś styczność z firmą zajmującą się regeneracją maglownic samochodowych w naszych okolicach i mógłby mi takową firmę polecić? Muszę taki zabieg zrobić w swoim samochodzie i szukam dobrej aczkolwiek niezbyt drogiej firmy w naszych stronach. Jakby co to piszcie. Pozdrawiam! :)

Offline piguła

• Pełnoprawny użytkownik
O:Regeneracja przekładni kierowniczej
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 11, 2012, 09:12:12 am »
najbliżej Rzeszów albo Tyczyn.Adresów firm niestety nie znam ale powinny być w necie .

Offline KamilOo

• Pełnoprawny użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 11, 2012, 09:27:04 am »
mówisz o jakiś konkretnych firmach? Bo w Rzeszowie znalazłem kilka, tylko nie wiem która robi najlepszą robotę. W internecie znalazłem kilka pozytywnych opinii o firmie w Kraczkowej niedaleko Rzeszowa. Słyszał ktoś coś o nich?

Offline slayer

• Pełnoprawny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 11, 2012, 05:14:33 pm »
Ja robie prawie wszystkie w Kraczkowie, ceny nie sa niskie (srednio 480zł) ale robia dobrze.Taniej robi gosc w Tomaszowie Lubelskim ale nie wiem jak z jakością.

Offline KamilOo

• Pełnoprawny użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 11, 2012, 10:46:16 pm »
no o Tomaszowie nie słyszałem pochlebnych opinii, kuzyn robił. Ciekaw jestem tylko czy w Kraczkowej podejmują się kompleksowej roboty tzn. wymontowanie, regeneracja, zamontowanie. No ale jutro zadzwonie i się wszystkiego dowiem :) Dzięki bardzo za pomoc.

[color=\\\"red\\\"]EDIT[/color]
480zł ale to netto sobie liczą. Trochę się zdziwiłem jak zadzwoniłem. A z robocizną 720zł netto. Także nie tanio.