Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 21, 2026, 11:05:33 pm

Autor Wątek: Cześć i czołem  (Przeczytany 2522 razy)

Offline sothis

• Młodszy użytkownik
  • **
Cześć i czołem
« dnia: Sierpnia 20, 2012, 10:15:40 am »
Mam na imię Bartek, za sobą trochę wiosen aczkolwiek siwizny jeszcze brak ;) Przez ostatnie cztery sezony jeździłem Hondą CB 500 ( polecam każdemu), która powoziła mnie to tu to tam. W tym roku przesiadłem się na TDM 850 :) Witam wszystkich forumowiczów !

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
O: Cześć i czołem
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 20, 2012, 10:40:20 am »
Witaj Sothis :) Jak sprawuje się Twoja TDM\\\'ka? :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
O:Cześć i czołem
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 20, 2012, 03:16:48 pm »
Witam :-)
Naskrob coś o swoich wyjazdach. Na forum lub prześlij na e-mail. Po to jest nasza strona.
Może zaproponujemy Ci publiczną prezentację zimową porą w MDK lub innym miejscu.
Lewa w górę.
Do zobaczenia na trasie :-)

Offline sothis

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 20, 2012, 08:36:08 pm »
Od marca TDMką zrobiłem prawie 8 tys km i przyznam, że jeździ się nią kapitalnie. Trzy zapakowane kufry, dziewczyna z tyłu- to optymalna sytuacja dla tego motoru. Świetnie trzyma się trasy, kapitalnie składa się w zakrętach, spalanie na satysfakcjonującym poziomie. Jedynie co mnie zmartwiło, w porównaniu z Cebulką, to \\\"zjadanie\\\" oleju (ok 150-200 ml na 1000 km). Przyznam, że w dłuższej trasie (ok 2300 km po Mazurach i Pomorzu) daje się we znaki. Za chwilę lecę w trasę ok 7000 km i dwa litrowe pojemniczki w kufrze zabierają przestrzeń...

Głazio postaram się napisać relację z zeszłorocznego wyjazdu do Norwegii jeszcze przed tegorocznym :) Odnośnie priv--> odezwę się tel za kilka dni :)

abmaciek

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 21, 2012, 09:04:43 pm »
Witam. Jestem Maciek. Nie mam turystyka ale trochę jeżdżę po Europie na 2oo. Dla zainteresowanych http://www.podrozemacka.pl/