Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 19, 2026, 10:26:11 am

Autor Wątek: Poznaj Podkarpacie na 2oo im. Maćka „Soko” Mussura 07.06.2014 – Ropczyce-Czarna  (Przeczytany 3760 razy)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Poznaj Podkarpacie na 2oo im. Maćka „Soko” Mussura 07.06.2014 – Ropczyce-Czarna + konkurs - do wygrania Yamaha MT-09

Szczegóły imprezy i KONKURSU w artykule >>> http://www.radiator-mototurystyka.pl/5440/poznaj-podkarpacie-na-2oo-im-macka-soko-mussura-07-06-2014-ropczyce-czarna-konkurs/
W temacie także o Maćku, który był użytkownikiem także naszego forum.

Czy ktoś się wybiera ?
Piszcie !

Offline BociekPL

• Starszy użytkownik
byłem na pierwszej i drugiej edycji, na 3 nie miałem siły a 4 omijam z daleka
My Lovley Diamond Red

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Jakie są przyczyny omijania 4 edycji?
Udziel informacji - będę wdzięczny.
Jeśli nie ogólnym to proszę na PW.

Offline BociekPL

• Starszy użytkownik
omijam 4 bo jakoś tak lawinowo poprzednie edycje nie przypadły mi do gustu, wiec co za tym idzie takie jest moje zdanie. Nie chce nikogo zniechęcać.
My Lovley Diamond Red

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Najważniejsze szczegóły 4 edycji POZNAJ PODKARPACIE NA 2 KÓŁKACH :
1. Trasa będzie mieć ok 250 km - przybliżone mapki poniżej - właściwa trasa ma parę lekkich modyfikacji (znaczki P to stacje paliw)
2. Pamiętajcie o zatankowaniu się najpóźniej w Baligrodzie, bo jak wiadomo w Bieszczadach o stacje ciężko
3. Impreza będzie mieć finał w Bieszczadzkiej Przystani Motocyklowej w Czarnej k./Ustrzyk Dln. - kontakt do właściciela 601 161 534
4. Jeśli ktoś potrzebuje noclegu to można zabrać namiot lub ew. poszukać noclegu w okolicznych ośrodkach, agroturystykach i hotelach
5. W tym roku nie będzie pieczątek na trasie rajdu, ze względu na dość długi czas przejazdu.
6. Z wielu ciekawych miejsc po drodze będzie min. przejazd przez schron kolejowy z czasów II WŚ w Strzyżowie (wjazd od strony mostu)
7. Katering będzie w Woli Sękowej
8. Link do mapy google z wytyczoną trasą podamy później
9.2 CZERWCA LOSUJEMY YAMAHE MT-09 - osoba wylosowana dowie się jeszcze tego samego dnia o tym fakcie .

impreza tym razem w SOBOTĘ - start od 8 do 11, meta jak pisał Kucik w Czarnej w Bieszczadach. Podsumowanie imprezy o 18.00, a o 20.00 zagra dla nas Guitar Force!!!!
Impreza jest jednodniowa, ale zachęcamy do pozostania i pobawienia się, pogadania. Jeśli ktoś będzie chciał niech zaprosi swoich znajomych na wieczór i bawmy się wszyscy.

Offline Jaco

• Hero
Byłem w tamtym roku i powiem szczerze, że bardzo mi się podobało! Wiadomo zależy kto i czego oczekuje od takiej imprezy, ale jak ktoś lubi nowe "boczne" trasy i dość ciekawą formę przejazdu - mam tu na myśli zdobywanie określonych punktów, to jest to naprawdę ciekawa impreza. Nie wiem jak w poprzednich latach, ale  w tamtym było na prawdę dużo motocykli.
Patrząc na to, że z Lubaczowa do Ropczyc jest kawałek i dołożyć jeszcze ok 250km rajdu, myślę że fajną opcją zostaje odpoczynek z noclegiem na mecie!  ;D
Z mojej strony gorąco polecam!!!

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Na fb pojawiły się dane zwycięzcy - o ile zgłosi się w odpowiednim czasie :-)

OFICJALNIE OGŁASZAMY ŻE ZWYCIĘZCĄ KONKURSU YAMAHA MT-09 NA CZAS POZNAJ PODKARPACIE NA 2 KÓŁKACH ZOSTAŁ

RAFAŁ MOSIOR !!!!! GRATULUJEMY I PROSIMY O KONTAKT Z NAMI