Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 18, 2026, 05:13:39 pm

Autor Wątek: Do kraju śmieci, mercedesów, bunkrów i klaksonów  (Przeczytany 36911 razy)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Odp: Do kraju śmieci, mercedesów, bunkrów i klaksonów
« Odpowiedź #60 dnia: Stycznia 05, 2015, 04:34:05 pm »
Piknie. Szkoda, że tak szybko wróciliście :)

Owszem - dla mnie olbrzymia szkoda. Wiórek nie daje się namówić na roczny urlop a po ostatnich wydarzeniach czuję się uwiązany na kolejne 4 lata.

O "zanudzeniu" nie ma mowy ;) Ciekawa lektura na zimowe wieczory! Zdjęcia LUX! Fajne miejsca i widoki! Pozazdrościć!!!

Cieszy mnie ten fakt. Trudno mi było zmobilizować do relacji Wiórka więc zacząłem i skończyłem sam. Miałem nadzieję, że sama zacznie coś pisać. Jak widać nie wyszło. Na pewno rozmawiała już z wieloma osobami a na pewno będzie okazja porozmawiać na V NWM 27-28 II 2015 :-)

Może Wióreczek napisze jeszcze coś od siebie. Tego jednak nie obiecuję.

Offline maczaj

• Młodszy użytkownik
  • **
Odp: Do kraju śmieci, mercedesów, bunkrów i klaksonów
« Odpowiedź #61 dnia: Stycznia 13, 2015, 08:50:45 pm »
Licznik wyświetleń tematu mówi sam za siebie! Szczerze to mi by się chyba nie chciało tak długiej relacji pisać, brakło by mi słów. Zdecydowanie wolę czytać inne opowiadania, szczególnie takie jak to ;)