Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 24, 2026, 08:37:10 pm

Autor Wątek: Dzien dobry  (Przeczytany 1953 razy)

Offline KarolDawid

• Nowicjusz
  • *
Dzien dobry
« dnia: Października 05, 2014, 06:49:30 pm »
Witam wszystkich gorąco i serdecznie.

Jako że jeżdżę motocyklem od dość niedawna (trzeci sezon) i nie mam zbyt wielu znajomych z którymi mógłbym dzielić się swą pasją, postanowiłem zarejestrować się na tym forum. Na moim małym Suzuki Bandit w wersji N zdążyłem dotychczas zrobić 40 tysięcy kilometrów (plus-minus) i odwiedzić Słowację, Litwe, Szwecję i Norwegię. Szczególnie milo wspominam wycieczkę do Norwegii i tamtejsze drogi typu Lysebotnvegen czy trasę przez Jotunheimen. Po Polsce również dużo jeżdżę. Bieszczady, Beskidy czy Tatry są mi w miarę znane.
Przeważnie jeżdżę sam, bo i tak nie mam z kim. Aktualnie szukam nowego motocykla, którym zostanie najprawdopodobniej duży Bandit, aczkolwiek nic nie jest przesadzone, bo na takowym jeszcze nie siedziałem. A dlaczego zamierzam zmienić moto ? Głównie przez brak kompresji w aktualnie posiadanym :)
Mieszkam w okolicy Szczytna na Mazurach, mam 25 lat i na imię mam Dawid ;)

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
Odp: Dzien dobry
« Odpowiedź #1 dnia: Października 05, 2014, 09:42:39 pm »
Witaj Dawid.
Rozumiem, że przymierzasz się do 1200? :) zacna maszyna :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #2 dnia: Października 05, 2014, 09:45:10 pm »
Witam Dawid.
Lewa w górę :-)
Miło będzie poczytać relacje z Twoich wyjazdów.

Offline KarolDawid

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Października 07, 2014, 11:07:29 am »
Tak, planuję kupić bandita 1200. A kiedyś jak już się zmienią priorytety (czyli wygląd moto na korzyść wygody) to przesiądę się na Super Tenere bądź inną Africe Twin :)

Relację oczywiście mogę wkleić. Tylko proszę wziąć pod uwagę fakt że napisana jest ona dla kilku kolegów i koleżanek. Wręcz tak o

http://skandynawianamoto2014.blogspot.com/

Co zresztą widać po niezbyt wyszukanej nazwie bloga ;) Jednak wolę wkleić zdjęcia na bloga, niż na złodziejskiego facebooka (gdzie lądują tylko słabe zdjęcia)

Jeszcze króciótki filmik nagrałem. Na dłuższy nie mam czym (laptop odmawia posłuszeństwa)
ep-GA
« Ostatnia zmiana: Października 07, 2014, 11:12:43 am wysłana przez KarolDawid »

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #4 dnia: Października 08, 2014, 08:03:00 pm »
Świetne zdjęcia.
Wyjazd/wyprawa jak większość. Każdy inny.
W tym cały urok. Decyzja należy do Ciebie.
Do zobaczenia na trasie :-)