Odgrzewam kotleta
Mieliście racje - w butach typu cross nie da się chodzić

Mierzyłem te Axo Drone no i to nie dla mnie. Zresztą w sklepie odradzali - mówili, że tego typu buty to tylko do konkretnego ujeżdżania w terenie. Szukałem długo i znalazłem w RingRoadzie w Rzeszowie buty enduro turystyczne Buse Open Road. Przymierzyłem - no i to było to. Jedno ale - cena

Wyjściowo 755zł a internet wiele mniej nie proponował (znalazłem za 705zł + przesyłka). Znalazłem jednak inny model (Enduro Adventure) z tej firmy w cenie 550zł i chciałem takowe zamówić właśnie w Yamaszce ale się okazło, że firma jest bardzo pro-kliencka i dostałem buty o których pisałem wcześniej za cenę tych tańszych

Nie mogę się doczekać aż sprawdzę buty na motocyklu ale jak je założyłem po powrocie do domu to dobre 0.5h śmigałem w nich po mieszkaniu - takie fajne ;P
Serdecznie polecam sklep RingRoad Rzeszów za świetne podejście do klienta, cenną radę i naprawdę konkretne rabaty
A poniżej link do butów jakie kupiłem. Mam nadzieje, że nikt nie zepsuje mojego dobrego humoru jakimś przykrymi doświadczeniami z tym konkretnie modelem. Pozdrawiam
http://buse.com.pl/buty-turystyczne/buty-buse-open-road-czarne-45.html