Nie, na ssaniu ma około 3tyś obrotów, albo coś koło tego - nie przyglądałem się dokładnie, ale wiem ze wysokie. Nie mam niestety woltomierza, ale jaki miało by to związek z niskimi obrotami na jałowym? Po Twojej wcześniejszej wypowiedzi poczytałem w internecie czym sie objawia niesprawny regulator i raczej mi to nie pasuje do mojego, szczególnie że rozrusznik kręci, że mało motocykla nie obróci hehe

W sumie to spytam w szkole jutro, może ktoś z klasy posiada, a sprawdziłbym tak z ciekawości.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, jutro próbuję ustawiać, oby wyszło

Edit:
Zrobiłem dzisiaj tak jak mi poradziliście, nakręciłem się tym pokrętłem aż w końcu złapało, ustawiłem obroty w granicach 1200, ale wydaje mi się że nie chodzi tak jak powinien, obroty delikatnie falują, po przegazowaniu przy końcu ciężko opadają, albo to mi sie tak wydaje bo nigdy nie miałem styczności z takim motocyklem ;p Do tego wrzucam filmik żebyście mogli ocenić, zwróćcie uwagę, że w okolicach 10 sekundy słychać takie strzały, te strzały to z tłumika i to mi się też nie podoba.. Co o tym myślicie?
A jeszcze jedno, po tym przejechałem się, wróciłem i strzały ustały.
www.youtube.com/watch?v=RywF4cikiNY