Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 18, 2026, 05:24:53 pm

Autor Wątek: PopopopoPogórze  (Przeczytany 2089 razy)

Offline Rojek

• Pełnoprawny użytkownik
PopopopoPogórze
« dnia: Czerwca 24, 2016, 01:02:56 am »
3.07 tj. niedziela, chcę polatać po Pogórzu Dynowskim. Główne cele to Zamek Kamieniec w Odrzykoniu i rezerwat Prządki. Jeszcze ewentualnie tunel w Strzyżowie. Ktoś chętny? Atrakcji tam nie brakuje, ale w jeden dzień wszystkiego się nie objedzie. A może ktoś ma jakieś propozycje co warto zobaczyć w tamtych rejonach? Chętnie skorzystam, jak nie tym, to innym razem  :) Można by się przeprawić promem przez San, szuterkami polatać, ale wszystko do uzgodnienia.

Offline Jaco

• Hero
Odp: PopopopoPogórze
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 24, 2016, 07:27:55 am »
Brzmi zachęcająco. Jak tylko będę na miejscu to bardzo chętnie! Sprawa wyklaruje się dopiero bliżej terminu.

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Odp: PopopopoPogórze
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 24, 2016, 07:31:17 am »
Fajne tereny. Dawno już tam nie śmigałem. Owszem przejeżdżałem. To często nawiedzane przeze mnie tereny z początków mojej motocyklowej przygody. Wszystko na starym poczciwym sprzęcie, który ponoć sie nie psuje - Honda CX 500.
Moja baza zlokalizowana była niemal pod zamkiem Odrzykoń u organizatora rajdów terenowych 4x4. Od momentu kiedy sprzedał swe włości i wyjechał do Krakowa, przestałem zaglądać tam na dłużej.
Świetna okolica - polecam :D