Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 16, 2026, 08:23:23 am

Autor Wątek: Roztocze 5.09 i 6.09  (Przeczytany 4946 razy)

Offline Pawko

• Młodszy użytkownik
  • **
Roztocze 5.09 i 6.09
« dnia: Sierpnia 31, 2016, 11:52:45 am »
Serwus! Długo mnie tutaj nie było ;/ W dniach 5.09 i 6.09 wykorzystując chwilę urlopu od emigracji będę plądrował roztoczańskie szlaki. Trasy ok 50/50 boczne, zapyziałe asfalty /szutry, szlaki rowerowe etc. Nie planuję ciężkiego orania terenowego raczej rekreacyjne zwiedzanie bokami (no chyba, że los zadecyduje inaczej :). Jeśli ktoś ma wolne w tym nietypowym terminie i chciałby pojeździć to zapraszam :) W między czasie będę chciał skręcić z tego jakieś filmidło co by na saksach było co powspominać jak tesknoty motocyklowe będą dopadać :P Także jak ktoś coś tego to kaman bo w kupie raźniej!!! :)

Offline Jaco

• Hero
Odp: Roztocze 5.09 i 6.09
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 31, 2016, 12:32:50 pm »
Biorąc pod uwagę wykorzystany urlop to ja niestety nie dam rady. Zostają mi na tą chwilę weekendy. Jakbyś potrzebował jakiś wskazówek czy informacji to pytaj. Chyba że sam znasz jakieś ciekawe miejsca to czekam na relacje! Miłej przejażdżki!

Offline Pawko

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 31, 2016, 09:05:01 pm »
Biorąc pod uwagę wykorzystany urlop to ja niestety nie dam rady. Zostają mi na tą chwilę weekendy. Jakbyś potrzebował jakiś wskazówek czy informacji to pytaj. Chyba że sam znasz jakieś ciekawe miejsca to czekam na relacje! Miłej przejażdżki!
Dzięki Jacek coś tam w BaseCampie sobie poplanowałem i w miarę znam okolicę więc powinno być ok :) Ruszam na szlaki w bliższych bądź dalszych okolicach Szczebrzeszyna trasami rowerowymi, trochę lasami etc.

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #3 dnia: Września 01, 2016, 06:56:19 am »
Na noc wracasz na bazę czy noclegi pod namiotem?
Faktycznie dość nietypowy termin :) Ja niestety urlop mam zaplanowany trochę później więc nie przyłączę się - chociaż mam ochotę.
Zrób z tego jakąś relację i wrzuć na forum. Jak będzie Ci się chciało to możesz też skrobnąć jakąś krótką "opowieść z wyjazdu" wtedy zamieścimy to na stronie głównej :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #4 dnia: Września 01, 2016, 07:43:44 am »
Czekam na relację. Roztocze od Szczebrzeszyna po Lwów jest bardzo atrakcyjne. Na pewno unikatowe w swoim rodzaju.
W lubelskim ścieżek rowerowych pod dostatkiem, na podkarpaciu gorzej a na Ukrainie brak.

Co do terminu odpadam. Chyba, że dołączę na moment gdzieś po godz. 15:00.

Relacja z każdego wyjazdu, z każdego terenu mile widziana. Każdy zarejestrowany użytkownik może ją publikować na forum lub na stronie głównej. Instrukcję umieszczania zapodam jak nastaną długie wieczory (można dodawać własne tracki, zdjęcia, filmy i oczywiście mniejsze lub większe opisy).

Udanego wyjazdu i ciekawej relacji :-)

Offline Pawko

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: Września 01, 2016, 11:38:31 am »
Wiem cholera, że termin nietypowy;/ Relacja będzie zrobiona, filmidło też skręcę bo po powrocie z urlopu do UK będzie to dla mnie mentalne przedłużenie urlopu :) Na szczęście na przyszły sezon już wracam do Polski więc mam nadzieję, że będzie nie jedna okazja, żeby poznać radiatorską brać i trochę się wspólnie pokręcić :) Pozdrowionka !!!

Offline medek

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: Września 01, 2016, 08:57:07 pm »
Z miłą chęcią wybrałbym się 5.09 - ale te zapyziałe asfalty to chyba nie na moją kostkę w crossie. Jakbyś chciał przemieszczać się raczej po samym terenie to z miłą chęcią :) pozdrawiam

Offline Pawko

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: Września 01, 2016, 11:29:32 pm »
Z miłą chęcią wybrałbym się 5.09 - ale te zapyziałe asfalty to chyba nie na moją kostkę w crossie. Jakbyś chciał przemieszczać się raczej po samym terenie to z miłą chęcią :) pozdrawiam
No właśnie zapyziałe asfalty to część trasy ;/ Plan jest taki 50/50 co by się nie ograniczać w żadną ze stron. Nie wiem jaką masz tą kostkę ale ja na michałach T63 jakoś specjalnie asfaltów nie omijałem choć wiadomo nie jest to stricte crossowa kocha :) Jedyny minus taki, że zminimalizowałem kostkę prawie do zera w ok 5tys km :)

Offline medek

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: Września 02, 2016, 08:07:42 am »
Zobaczę jak w pracy mi się ułoży :) Start w okolicach Szczebrzeszyna, a wracasz na noc na bazę?

Offline Pawko

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: Września 02, 2016, 09:23:11 pm »
Zobaczę jak w pracy mi się ułoży :) Start w okolicach Szczebrzeszyna, a wracasz na noc na bazę?
Start z Biłgoraja na północ :) Bez noclegu bo w domu nie widzieli mnie prawie rok a jestem na włościach tylko do środy więc muszę wypić piwo z ojcem i nadrobić trochę straconego czasu :) W każdym innym wypadku byłby to wypad namiotowy na kilka dni ale tym razem niestety ;/

Offline medek

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: Września 03, 2016, 04:16:13 pm »
Ja odpadam bo na firmie muszę sie wstawić  :(