Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 16, 2026, 01:09:32 pm

Autor Wątek: 2017 w koło komina czyli powiat Lubaczowski i okolice  (Przeczytany 29188 razy)

Offline BociekPL

• Starszy użytkownik
Odp: 2017 w koło komina czyli powiat Lubaczowski i okolice
« Odpowiedź #30 dnia: Marca 13, 2017, 07:19:34 pm »
Chcemy zrobić nasze małe lubaczowskie topienie marzanny ?
My Lovley Diamond Red

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #31 dnia: Marca 13, 2017, 08:14:36 pm »
Jasne. Też możemy bawić się dobrze. Rzeki mamy dwie a i okolica piękna na przejażdżkę :-)

Offline arturlubaczow

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #32 dnia: Marca 13, 2017, 08:51:50 pm »
Zawsze jak się spodoba można zrobić za rok  DUŻE topienie  ;D
Art

Offline Jaco

• Hero
« Odpowiedź #33 dnia: Marca 13, 2017, 10:41:52 pm »
W swoim gronie smakuje ineczej, lepiej! Ja za! Utopmy zarazę i w drogę na bunkry 😉 . Oczywiście asfaltowcy też dadzą radę. Dobrał by tak trasę żeby wszyscy dali radę.

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #34 dnia: Marca 13, 2017, 11:14:44 pm »
Pomysł bardzo mi się podoba :-)

Offline arturlubaczow

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #35 dnia: Marca 14, 2017, 07:08:17 am »
To kto robi pannę....
Art

Offline Kurpi

• Pełnoprawny użytkownik
« Odpowiedź #36 dnia: Marca 14, 2017, 09:54:21 am »
Temat "w koło komina" jak dla mnie mega super tym bardziej, że ja dopiero poznaje te okolice i chętnie bym zobaczył ciekawe miejsca w tym rejonie :) dlatego o ile praca pozwoli to chętnie piszę się na wszelkie wyjazdy w tym sezonie :)

Przy okazji mała propozycja z mojej strony ;)

Ponieważ nie zawsze jest czas na przeglądanie strony "Radiatora" a co za tym idzie można niechcący przeoczyć jakiś wyjazd to już na pewno każdy posiada telefon (z intrnetem).
Nie wiem ile z was korzysta z aplikacji "WhatsApp". Jest to prosty komunikator do pisania smsów, przesyłania zdjęć, filmików i linków którego fajnym plusem jest możliwość stworzenia grupy. W danej grupie wiadomość wysłana przez jedną osobę od razu wysyłana jest do wszystkich osób tej grupy.
Można by było zrobić grupę np. "Radiator" i w ten sposób umawiać się na jakieś spontaniczne wyjazdy. Jeden by wysłał wiadomość, że chce mu się jechać  ::) reszta by taką wiadomość otrzymała i... kto chętny to by dołączył :) Wg mnie łatwiej i prościej byłoby nazbierać ekipkę chętną na wycieczkę (zwłaszcza te spontaniczne).

Offline Jaco

• Hero
« Odpowiedź #37 dnia: Marca 14, 2017, 03:31:51 pm »
Ciekawa propozycja! Osobiście nie używałem nigdy tej aplikacji więc nie wiem jak się sprawdza ale pomysł dobry. Napewno szybsza komunikacja bu była i tu nie ma o czym mówić. A Kurpi może by tak przez fejsa mesendżera - nie jest to podobne?

Offline arturlubaczow

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #38 dnia: Marca 15, 2017, 03:59:46 pm »
Pogoda na niedziele kapryśna, ale chyba tragedii nie będzie, mam pytanko w związku Z Panną Marzanną, czy planowany jest wyjazd czy odpuszczany. Gibon81 pisał że ma luz w Niedzielę, ja mam luz w Niedzielę nie wiem jak reszta? Moja córka krzyczała że jakąś marzannę jak mam ochotę to nam zrobi, dzieciaki nie mają problemów z twórczością zwłaszcza te ze szkoły SP bo Gim to już rożnie.
Także czekam na jakąś informację.  :)
Art

Offline BociekPL

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #39 dnia: Marca 15, 2017, 06:13:40 pm »
My Lovley Diamond Red

Offline Jaco

• Hero
« Odpowiedź #40 dnia: Marca 15, 2017, 06:37:13 pm »
Jakby pogoda nie była masakryczna to ja w niedziele jak najbardziej mogę. Jakby mocno było zimno to jestem za tym, żeby to przesunąć na powiedzmy "za tydzień"

Offline arturlubaczow

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #41 dnia: Marca 15, 2017, 06:56:54 pm »
Patrzyłem na prognozę i pogoda wygląda na kiepską może nawet przelotnie padać śnieg temp max 7.
Więc może tak Jaco pisze, rzeczywiście lepiej za tydzień wtorek i środa już ładniutkie to może następna niedziela będzie spoko.
Sprawa do przegadania.
Art

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #42 dnia: Marca 15, 2017, 09:08:36 pm »
Co do pomysłu z użyciem aplikacji WhatsApp do komunikowania się to mi się podoba jak najbardziej. Tylko dla tych, którzy z niej nie korzystali od razu napiszę, że podobnie jak aplikacja FB Messenger, potrzebuje dostępu do Internetu, ale w dzisiejszych czasach WiFi i pakietów danych dostępnych w abonamentach, mixach i na kartach, nie powinno to stanowić chyba problemu.
Ja osobiście mam WhatsApp i chwalę sobie. Grupami się nie bawiłem, ale komunikować komunikowałem i sprawdza się ona bardzo dobrze.
Jestem jak najbardziej za utworzeniem grupy Radiator i rozsyłaniem info o wypadach.

Offline arturlubaczow

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #43 dnia: Marca 16, 2017, 08:50:44 am »
To w sumie warto używać w tedy na pewno, że był jakiś wyjazd człowiek nie dowie się ze zdjęć na forum  ;)
Art

Offline PawełS81

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #44 dnia: Marca 17, 2017, 11:46:56 am »
Ja też jestem za ewentualnym przesunięciem wyjazdu o tydzień, po ostatniej przejażdżce się zaziębiłem i w tą niedzielę na pewno  nigdzie bym nie jechał. Jestem za przesunięciem terminu może będzie pogoda konkretniejsza, może ktoś mażannę ukręci😃