Ale o co z tym chodzi masz jakąś radę poradę w sumie nie dodawałem w ten sposób zdjęć.
Jestem chyba leniwy albo za stary żeby to zrozumieć klikałem na link okno logowania brak możliwości logowania?
Ale o co z tym chodzi ?
Po prostu powinieneś się zalogować na stronę tym samym loginem i hasłem co na forum.
Logując się przez stronę z automatu powinieneś być zalogowany na forum. Próbowałem i nie z każdej przeglądarki to działa.
Masz jakąś radę poradę w sumie nie dodawałem w ten sposób zdjęć ?
Zaloguj się, wejdź w Media >>> dodaj media >>> przeciągnij zdjęcia do dodania i masz je na serwerze. Dalej to kopiowanie linku znajdującego się obok odpowiedniego zdjęcia a po kliknięciu w obrazek/ikonkę obok tego YouTube na forum >>> wklejenie linku.
Po zakończeniu pisania posta klikasz w wyślij wiadomość i masz zdjęcia w tekście, tam gdzie chcesz -
tak jak na tym przykładzie moich wpisów >>>Klikałem na link okno logowania brak możliwości logowania?
Kliknij jeszcze raz
Wpisz swój login, chyba, że rejestrowałeś się przez forum, to trzeba napisać do siCk_BoY_ i problem będzie rozwiązany. Też mógłbym to zrobić ale nie wiem jak.