Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 16, 2026, 10:35:35 am

Autor Wątek: WLEPY  (Przeczytany 4834 razy)

Offline Jaco

• Hero
WLEPY
« dnia: Czerwca 11, 2019, 11:37:27 am »
Słuchajcie. Tak podczas przeglądania forum przyszedł mi go głowy taki pomysł. W sumie to już działający i stosowany przez inne grupy ale może i u nas by się przyjęło.
Mianowicie może byśmy stworzyli "wlapę" czy. naklejkę , którą to byśmy "znaczyli" odwiedzone miejsca. Wielu z nas przemieszcza się w różne strony świata i było by kiedyś miło ujrzeć swoją bądź forumowicza/forumowiczki wlepę na jakimś drogowskazie, barze, czy innym miejscu. Osobiście podoba mi się projekt naszych naszywek i może takie coś by mogło być.

Wymiar nie większy niż naszywka. Koszt takiego czegoś niewielki podejrzewam i jak by przeszło to mogę zasponsorować wstępną partię ;)

Co szanowne grono na to?

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Odp: WLEPY
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 13, 2019, 07:58:59 pm »
Ja jestem za. Sam chętnie zamówię dla siebie, choć chwilowo jestem mniej mobilny aby te wlepy gdzieś zostawiać.
Pytanko, czy jest możliwość z zamówienia z lekkim odblaskiem ?

Offline Borek

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 16, 2019, 08:13:08 am »
Bardzo fajny pomysł. Jak coś dorzucam się do wstępnej partii :)

Offline Jaco

• Hero
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 17, 2019, 08:28:06 am »
Podejdę dzisiaj i się dowiem co i jak - dam znać! Nad takimi odblaskowymi sam się zastanawiałem i z pewnością jest to dobry pomysł. Pytanie jak z wykonaniem.... Zobaczymy jak możliwości technologiczne lokalnych firm wyglądają ;)

Offline Borek

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 21, 2019, 09:00:28 am »
Jak sytuacja ?? Co ustaliłeś ? 😁

Offline bortomek90

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 08, 2019, 07:56:08 am »
W sumie jestem za, byle się to nie skończyło jakimś wandalizmem, jak robią np grupy słuchające konkretnego gatunku muzyki :D Ale ogólnie fajna reklama.

Offline danmleko

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 30, 2019, 02:24:41 pm »
Tu mają raczej bardziej ogarnięte osoby, to nie klub piłkarski :D