Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 21, 2026, 08:05:57 am

Autor Wątek: Syberian Express a może American Dream. Podróże motocyklowe z Majem lub Anią Jackowską  (Przeczytany 3309 razy)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Syberian Express  a może American Dream. Podróże motocyklowe z Majem lub Anią Jackowską

Piątek trzynastego oferuje nam dwie ciekawe relacje z podrózy motocyklowych. Jedna w Chełmie druga w Rzeszowie. Dla każdego coś dobrego.

Więcej >>>

Wybiera się ktoś ?

Ja chętnie pojechałbym na prezentację Maja. W prawdzie był w ubiegłym roku jego pokaz w lokalu ale atmosfera już nie sprzyjała.

Kto chętny - pisać.
Na Jackowską wstęp 20 zł więc nadłożenie 50 km w jedną stronę automatycznie się zwraca i zostaje na browar.
« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2013, 09:03:27 am wysłana przez siCk_BoY_ »

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
Ja jeszcze nie wiem. Do rzeszowa jednak na pewno nie pojadę bo za te 20 zł to ja nic ciekawego się tam nie dowiem a wody za te 20 zł mi nie dadzą do picia więc odpada. A co do relacji Maja to się jeszcze zastanowię.

Offline bwh

• Pełnoprawny użytkownik
U mnie pod znakiem zapytania akurat 13 piątek.. Ale jak dam rade to do Maja pojadę bo do strefy czerwonego biznesu na pewno nie.. ;)

Offline Słoneczko

• Pełnoprawny użytkownik
13 w piątek mam dwa egzaminy Paweł jeden więc w sumie to już szczęśliwa trójka.... Na nas raczej nie liczcie... ;/

Offline Patryk

• Moderator
  • Młodszy użytkownik
Ja jadę z bwh :) NO chyba, że coś wyskoczy mu i nie będzie mógł.

Offline bwh

• Pełnoprawny użytkownik
Chodzi o to o której mnie wypuszczą z komisji lekarskiej bo w końcu muszę odszkodowań trochę odebrać po mojej motocyklowej karierze ;)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
To kto jedzie z Lubaczowa do Chełma?
Tamara i ja ruszamy między 15.30 a 16.00

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
Ja bym może i pojechał ale jestem totalnie spłukany ;/

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
No i było warto zobaczyć ową prezentację. Za trzecim razem w końcu mi się udało.
Na pewno ciekawsza niż Ani Jackowskiej. Tam na pewno nie było wywrotek w takich miejscach, przejazdów przez rzeki i historii o samodzielnym podnoszeniu i wydzieraniu motocykla z bagna (torfowiska).
To lubię :-)

Chłopaki i dziewczęta - dzięki za towarzystwo. Linka holownicza mogła się przydać tylko w piątek 13 :-)
Dobrze, że była :-)

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
Mi również prezentacja się podobała i również tym razem w spokoju można było obejrzeć ciekawy film i opowieści :)
Poza tym towarzystwo doborowe więc i wesoło było :) A linkę to zawsze trzeba mieć ;D Przygoda przygoda...!! :)