Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 23, 2026, 11:40:00 pm

Autor Wątek: Prezentacja zdjęciowa z wyprawy do Mołdawii i Gruzji plus film - 26 luty 2011 w MDK Lubaczów  (Przeczytany 37799 razy)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Prezentacja zdjęć z wyprawy do Mołdawii i Gruzji - 26 luty 2011 w Miejskim Domu Kultury w Lubaczowie.
Oprócz zdjęć zobaczycie film z podróży po Gruzji (ok. 55 minut).

Termin zaklepany. START sobota, 26 luty 2011 r. o godz. 17.00

PROGRAM RELACJI
\\\"NASZE WYPRAWY MOTOCYKLOWE\\\"

17.00 - relacja/slajdy z wyprawy do Mołdawii i Naddniestrza (Sylwia i Bwh)
18.00 - relacja/slajdy/film z wyprawy do Gruzji (Tamara i Głazio)
19.15 - pytania do prowadzących
19.50 - zakończenie

Jeżeli będzie spore zainteresowanie to po prezentacji rezerwuję lokal. Jedzenie i picie na koszt własny.
W lokalu można będzie obejrzeć relację filmową \\\"Syberianexpress\\\" 2009 r. by Majo. Jeśli Majo dojedzie to na pewno chętnie podzieli się wrażeniami ze swojej wyprawy.

Na początek proponuję zapoznać się z krótszą wersją filmu, która znajduje się na stronie.

Film kliknij >>>

To tylko wprowadzenie do tego co zobaczycie na sali widowiskowej MDK. Na prezentacji wersja bardziej szczegółowa z dialogami.

Całość rozpocznie pokaz slajdów z wyprawy do Mołdawii.
Relacja Sylwii i Bwh

Następnie pokaz slajdów oraz filmu z wyprawy do Gruzji.
Relacja Tamary i Głazia.

Oprócz pokazu, każdy przybyły będzie mógł zadawać pytania do prowadzących.
« Ostatnia zmiana: Listopada 10, 2013, 03:56:48 pm wysłana przez siCk_BoY_ »

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
Lubię będę.. jeśli tylko nie będę miał zjazdu

Offline irbit

• Moderator
  • Starszy użytkownik
oczywiście z chęcią zaglądnę i obejrzę film :)

Offline Macieksoko

• Młodszy użytkownik
  • **
Wrzucę do nas na forum! :)

Offline bwh

• Pełnoprawny użytkownik
Fajnie by było jak by jeszcze parę słów przypomniał ze swojej syberyjskiej wyprawy Majo... ???

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Rozmawiałem z Majem na ten temat. Chciałem żeby był jako trzeci prezentujący. W ostateczności kto wie. Bwh może Ty masz większy dar przekonywania. Postaraj się. Do 26 lutego jeszcze sporo czasu więc wszystko jest możliwe. Jeśli nie to namówimy go na inny termin.
Zależało mi bardzo na tym żeby zobaczyć również relację z jego wyjazdu ponieważ wtedy kiedy robił swoją prezentację nie mogłem przybyć.
W MDK mamy zarezerwowane 3 h a z godzinami termin jest jeszcze do dogadania. Mam czas do końca tygodnia. Na początku następnego muszę dać odpowiedź co do godzin trwania prezentacji.

Offline irbit

• Moderator
  • Starszy użytkownik
Głaziu a po występie jest przewidziany jakiś poczęstunek dla przybyłych gości ? :) < browar>

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Coś by się przydało. Nie wiem ile będzie osób. Nie chcę obiecywać za dużo, bo jak zjedzie się za dużo ludzi to pójdę z torbami.
Na daną chwilę myślałem o jakiejś lampce szampana, ewentualnie na spróbowanie wina na miodzie domowej roboty z piwniczki mojego ojca.
Można zarezerwować któryś z okolicznych lokali, ale ...
Może coś doradzicie.

Offline Wiatr w Polu

• Starszy użytkownik
To ja doradzam - każdy flachę bierze ze sobą :D

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
Moim zdaniem też lepiej alko we własnym zakresie. Ewentualnie można pomyśleć nad miejscówką gdzie można by to skonsumować :)

Offline balaj

• Pełnoprawny użytkownik
jestem tam :d  :laugh:

Offline irbit

• Moderator
  • Starszy użytkownik
chyba najlepszym rozwiązaniem będzie zrobienie rezerwacji w którymś z barów i pogadanie przy piwku :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Ja myślałem tak.
Po prezentacji lampka szampana ewentualnie domowego wina na miodzie z piwniczki mojego ojca.
Po przejście do któregoś z pobliskich lokali. Rozmawiałem z wujaszkiem o barze Alicja. Może tam przejdziemy ale każdy delektuje się czym chce na własny koszt.
Jak macie propozycję innego baru to pasowałoby dowiedzieć się jak z rezerwacją w sobotni wieczór. Wiecie sami, że w Lubaczowie to jest szczyt tygodnia :D

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
Jak dla mnie może być :) Woda (nie mylić z wódką) w Alicji jest najtańsza :P :D

Offline Wiatr w Polu

• Starszy użytkownik
A ja mam pytanie. Jak dojadę do Lubaczowa i zapytam kogoś o lokalizację MDK, to będzie wiedział, gdzie to jest? Chodzi mi o to, czy jest ona powszechnie znana.