Radawa w tym roku zgadzam się z tym co napisali piguła, siCk_BoY_, hkr013 i bohun bez ekipy ten zlot by umarł! Żarcie > Żurek jak z przeterminowanej paczki Winiary, Bigos tak słony jakby wody z morza martwego użyli do jego ugotowania a kiełbasę kumpel odniósł i oddał bo nie dało się tego zjeść! Toy-toye w Niedziele były niezdatny do użycia i można je było policzyć na palcach jednej ręki ja widziałem trzy. Tylko ludzie dopisali z taką ekipą to góry przenosić! Rozumie że nic nie ma za darmo ale jak dla mnie porażka jeśli chodzi o koszt takiej imprezy organizatorzy powinni dobrze przemyśleć to co robią jeśli chcą robić taką imprezę, jak pojechaliśmy do Wiązownicy na paradę jakieś lalki zaczęły śpiewać gówniane przyśpiewki i postawili Rol bar z browarem co mnie rozwaliło bo przecież wszyscy na motocyklach byli pić powinniśmy na zlocie i po paradzie a nie w jej trakcie tylko brakowało żeby Policjanci alkomat wyciągnęli i kazali na dmuchać co zresztą zrobili w Niedziele rano łapiąc ludzi wyjeżdżających z imprezy!