Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 18, 2026, 05:27:26 pm

Autor Wątek: Sylwester 2011  (Przeczytany 14386 razy)

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
Sylwester 2011
« dnia: Listopada 15, 2011, 11:02:12 am »
Padła propozycja by zorganizować w tym roku sylwestra na Radawie. Do wynajęcia dwa domki bliźniaki. W każdym po 4 pokoje dwuosobowe i na dole duża sala do zabawy.
Jeśli są jacyś zainteresowani to piszcie.
Cena i inne detale trochę później jak już będziemy wiedzieli czy jest zainteresowanie z waszej strony. Także piszcie kto przybędzie i z kim (w sensie z osobą towarzyszącą czy bez)

P.S. W tym roku impreza na Pizunach nie wypali bo wszystkie domki są już zarezerwowane.

Offline piguła

• Pełnoprawny użytkownik
O:Sylwester 2011
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 15, 2011, 01:44:53 pm »
ode mnie 2 osoby [ja i małżonka] :(

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 15, 2011, 03:18:53 pm »
dlaczego takam mina? :) banan na ustach powinien być ;)

Offline piguła

• Pełnoprawny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 15, 2011, 03:42:46 pm »
:laugh: piguła napisał:
ode mnie 2 osoby [ja i małżonka] :(

Offline Wiatr w Polu

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 15, 2011, 04:02:54 pm »
Nie mam z kim iść :( Ktoś mi wypożyczy dziewczynę, albo małżonkę? :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 15, 2011, 04:07:58 pm »
Ja również x2 ale dopiero po oględzinach miejscówki :-)

Offline irbit

• Moderator
  • Starszy użytkownik
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 15, 2011, 04:37:00 pm »
ja podobnie, może będę potrzebował więcej miejsc dla chłopaków z klubu - konkretnie dam znać w czwartek

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 15, 2011, 05:32:37 pm »
myślę, że w weekend zapakujemy się w jakieś autko i pojedziemy na rozeznanie terenu. Wtedy będziemy też pewnie podejmować ostateczne decyzje odnośnie miejscówki.
Na razie trzeba wybadać jakie jest zainteresowanie uczestnictwem w takiej imprezie.
Wiaterku myślę, że jakaś chętna się znajdzie ;) coś na to poradzimy :P
P.S. A Wichura nie jeste zainteresowana Twoim towarzystwem? ;P

Offline Wiatr w Polu

• Starszy użytkownik
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 15, 2011, 06:04:14 pm »
Zdaję się na Was względem oględzin miejscówki. Wastępnie jestem zainteresowany. Jeszcze brak pary, ale tu się coś wymyśli pewnie. Jak nie, to będę na Was liczył ;) Wichura musi zostać w domu. Ktoś musi przygotować śniadanie i obiad jak wrócę w Nowy Rok :D

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 15, 2011, 06:06:15 pm »
No tak :) śniadanie i obiadek w Nowy rok jest najważniejsze.. bo to przecież pierwsze w danym roku ;) Wiaterku jak się wybierzemy na oględziny w weekend to postaram się zrobić jakieś zdjęcia i wrzucę na forum, żeby każdy miał wgląd.

Offline Słoneczko

• Pełnoprawny użytkownik
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 15, 2011, 07:26:06 pm »
www.domkiradawa.pl

Wynajmowaliśmy tam domek na weekend majowy. Cena do uzgodnienia. Rewelacji i salonów to tam nie ma ale przynajmniej w razie czego nie ma co zniszczyć. A jak się dobrze na pali (jest kominek w tym dużym pokoju \\\"salonie\\\" to jest cieplutko. W łazience prysznic i woda grzana gazowo także nie ma problemu z ciepłą wodą. Kuchenka gazowa. Lodówka normalna... Nie radziłabym się w żadną zabawą w pościel tylko zorganizować to we własnym zakresie.  Osobiście polecam :)

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 15, 2011, 07:39:01 pm »
Na razie sprawa wygląda tak, że na tą chwilę tylko jeden domek jest wolny. Jeden jest już na 100% zaklepany. Jest jeszcze jeden, który ktoś zarezerwował ale nie wpłacił zaliczki. I jeśli w ciagu najbliższych kilku dni nie wpłaci to rezerwacja przepada i my możemy wskoczyć na ich miejsce. Warunek jest jeden 200 zł zaliczki za jeden domek.
Na tą chwilę cena za domek wynosi 1500 zł. Maksymalna liczba osob jaka moze nocowa w jednym domku to 15. Czyli za dwa domki wychodzi 3 tysie. Jakby sie uzbieralo te 30 osob to wyszlo by po 100 za dwa dni. Mysle ze cena nie jest az tak wysoka. Ale sugeruje zeby zebrac ekipa pojechac obejrzec w jakis dzien i wtedy jak sie zdecydujemy odrazu wplacic zaliczke zeby nam nie przepadlo. Jestem umowiony z gosciem na tel. w czwartek odnosnie ustalenia dnia kiedy moglibysmy tam pojechac i obejrzec miejscowke.
Kto jest chetny na rekonesans? dawac znac zeby sie jakos zorganizowac. Piszcie odrazu kiedy komu pasuje.

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 15, 2011, 07:56:21 pm »
Mi pasuje piątek, sobota lub niedziela - czwartek odpada.
Ponadto sądzę, że z tej dosyć wysokiej ceny można trochę zejść. Ja osobiście znalazłem dużo taniej w Pieninach.

Z tego co pisze Słoneczko to cudów w środku nie ma więc 50 zł doba z pełnym obłożeniem to chyba z deka dużo.

Póki co to nie ma co wybrzydzać. Trzeba pojechać - zobaczyć i podjąć decyzję.

Offline Słoneczko

• Pełnoprawny użytkownik
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 15, 2011, 08:04:38 pm »
Kurcze jestem w szoku z tą ceną... gość po szarżował.
W maju płaciliśmy 30 zł od osoby za noc. Byliśmy dwie noce to daje 60 zł osób na legalu było 6. To mamy 360 zł ! Niech będzie 400zł(bo jakoś tak chyba mu dawaliśmy) za trzy dni! a nie 1500 za jedną noc! nadal jestem w szoku...
Przecież tam nawet nie ma za co brać takiej opłaty !
Za gołe ściany 4 wersalki i trzy fotele! Albo gość zejdzie z ceny jak się będzie z nim umawiać albo trzeba mu podziękować.
Aż mi głupio że dałam namiary i pomysł na takie domki!

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #14 dnia: Listopada 15, 2011, 10:53:33 pm »
Nie napisałem dokładnie. 1500 zł za domek za dwa dni tzn. dwie noce. Ale i tak wychodzi dość dużo bo po 50 zł za dobę od osoby. Przejedziemy się i zobaczymy, ale już szykujemy pewne alternatywy, któe chyba będą ciekawszą opcją jeśli gabarytowo uda się coś dopasować i znaleźć coś wolnego. Słoneczko Spokojnie. Gość chce zarobić ewidentnie na tym sylwku. Jeśli gość nie zejdzie z ceny to myślę, że nie ma sensu się w to angażować. :)