Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 23, 2026, 01:20:52 am

Autor Wątek: Witam!  (Przeczytany 2350 razy)

Offline maczaj

• Młodszy użytkownik
  • **
Witam!
« dnia: Września 09, 2014, 02:20:54 pm »
Witam, jestem Kamil, mówią na mnie Maczaj, na forum zaglądałem już od dłuższego czasu, a dopiero teraz coś mnie tknęło, żeby się w końcu zarejestrować, bo spodobała mi się atmosfera panująca tutaj  ;D Wczoraj pykło mi 18 lat.. Interesuję się pewnie jak każdy chłopak motoryzacją, kręci mnie strasznie turystyka motocyklowa i stąd znalazłem się na tym forum  :) Od 3 lat śmigam sobie na mz 250, oczywiście etz, aktualnie nie mam prawa jazdy więc daleko nie pojadę, ale jestem w trakcie robienia. W przyszłości po zdaniu pełnej kategorii "A" chciałbym wyhaczyć XTZ 750, ale moim skromnym marzeniem jest Africa Twin hehe ;d To chyba będzie tyle moich zainteresowań i zachcianek. Jestem z niedalekich okolic Lubaczowa dokładnie ze Starego Dzikowa, więc jestem pewny, że w przyszłości uda mi się wpaść na jakiś wasz zlocik czy tam spot ;) (szczególnie upatrzyłem sobie imprezy nad Tanwią Hehe  :D )

Pozdrawiam wszystkich serdecznie, szerokości!  :)

Ps. trudne macie kody weryfikacyjne  :o
Aa i tak wyglądam mniej więcej niestety nie mogę wrzucić obrazka tutaj.. Nie wiem dlaczego ;/
http://images69.fotosik.pl/162/aa9c8b1b71a3841cgen.jpg
« Ostatnia zmiana: Września 09, 2014, 02:33:53 pm wysłana przez maczaj »

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Odp: Witam!
« Odpowiedź #1 dnia: Września 09, 2014, 02:55:19 pm »
Witam,
Lewa w górę. Dobrze wiedzieć, że śledzisz forum od dłuższego czasu. W takim razie nie jest CI obce. Teraz czas na kolejny krok. Opisy, relacje z własnych wyjazdów i zawarcie nowych znajomości z ekipą.
Z obrazkiem widzę, że już sobie poradziłeś.

Offline maczaj

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Września 09, 2014, 03:34:25 pm »
Chodziło mi o wrzucenie zdjęcia, żeby pokazywało się bez klikania. W tym roku na lany poniedziałek udało mi się coś skręcić z wyjazdu ze znajomymi, tylko nikt tego nie chce oglądać do końca, bo mówią że nudne.. Niestety nie mam zdolności do przycinania i sklejania filmów, a zrobienie tego zajęło mi ponad 2tyg  :o Celem było dojechanie do Sanu bezdrożami i udało się łącznie z częścią Lubaczówki po prawie 3h jazdy w jedną stronę, bo się gubiliśmy i zahaczyliśmy przypadkiem zamek w Sieniawie hahaha  ::)
Takie coś z tego wyszło..  :) Na przyszłość wiem, że muszę robić sklejać krótsze ujęcia, bo prawie ciągle jedno i to samo to trochę nudne..

Offline siCk_BoY_

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #3 dnia: Września 09, 2014, 03:47:56 pm »
Witaj maczaj.
Kody weryfikacyjne muszą być takie a nie inne, a to z prostego powodu. Zbyt duża ilość kont spamerskich. Dzięki takim zabezpieczeniom unikamy zaśmiecania forum spamerami.
Szerokości :)

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #4 dnia: Września 09, 2014, 07:13:59 pm »
... Na przyszłość wiem, że muszę robić sklejać krótsze ujęcia, bo prawie ciągle jedno i to samo to trochę nudne..

Najlepsze tego typu filmy to dobór krótkich i najlepszych scen. Niektórzy lubią oglądać długie przejazdy ale to musi być przeplatane krótkimi ciekawostkami. Dobrze, że zacząłeś - reszta przyjdzie z czasem :-)