Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 19, 2026, 07:43:15 pm

Autor Wątek: Gorące Bieszczady....  (Przeczytany 3100 razy)

Offline Juno

• Młodszy użytkownik
  • **
Gorące Bieszczady....
« dnia: Sierpnia 28, 2015, 09:16:19 pm »
Hejj..to pewnie taki ostatni gorący weekend tego lata ,wybieramy sie z kolega w niedziele na niewielki turystyczny objazd po naszych pieknych Bieszczadach.Mamy zamiar ruszyc z orlenu gdzieś tak około 9 godziny, jezeli jest ktos chetny to jest mile widziany , bo jak mówia w grupie razniej i grupa może więcej....

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
Odp: Gorące Bieszczady....
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 29, 2015, 12:36:30 pm »
Hej, Zapewne bym się przejechał ale mam inny plan. Jadę trochę wypocząć w lesie.
W Bieszczady na pewno jeszcze śmignę. Jesienne kolory na pewno skuszą mnie do tego.

Offline Juno

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 29, 2015, 12:43:24 pm »
A mnie ciągnie tam jak wilka do lasu...do gór...i do nawijania powolnych kilometrów...jedziesz ..jedziesz i odpoczywasz..ehhh

Offline Juno

• Młodszy użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 31, 2015, 08:10:52 pm »
No i nasz plan ruszył do przodu , w niedziele po napojeniu naszych koni...hmmm koników na orlenie,razem z kolegą Mariuszem po godz 9-tej ruszylismy w oaze ciszy, spokoju i piękna.Tym którzy bywali w Bieszczadach to to wiedza o czym mowa.....Planu nie było zadnego ,wiedzielismy tylko tyle że lecimy do Ustrzyk Dolnych dalej na U Górne..a dalej to tylko do przodu..chyba dobry plan..hmm no i tym trafem dojechalismy do miejsca chyba wszystkim znanegoTutaj jak zwykle zawsze można kogoś spotkać i tak było tym razem,pogoda wymarzona wiec i kolegów nie brakło na przystani dla motocyklistów...Tutaj szybka kawa..ponoć najlepsza po tamtej stronie Sanu,i taka była ...bo chciało nam się kawy jak dziecku loda..A po kawce dalej na konie i hejaaa . No juz była pora dobrze obiadowa więc po drodze czas na jedzonko tez musi byc wiec szukamy,szukamy i juz wiemy gdzie bedziemy obiadowac..Miejsce napewno nie jednemu znane,ale dla nas novum...jak to dla nowicjuiszy,bylismy zaskoczeni atmosfera tego miejsca ,wystrojem i klimatem jaki tam panował,dla nas było to na duży plus.Tutaj szybki obiadzik,jak zwykle w drodze- schabowy..hehe, całkiem fajne jedzonko,miła i szybka obsługa jak dla nas ok.Po obiadku i zimnej pepsi dalej na koń i do przodu.Tak zajechalismy do miejsca dośc wysoko położonego,a tam to co ujrzeliśmy zaparło nam dech...Dojechaliśmy do Bezmiechowej a tam do szkółki parolotniarzy,widok niesamowity i ci co chcą byc jak ptaki ,choć na chwile poszybowac po niebie..ehhhhTo było to..właśnie to......wolnośc...ale na nas czas juz był,konie odpoczeły..Więc w droge teraz było lżej bo z górki,choc czasem miałem wrazenie przy tym zjeżdzie ze sie wywalam ..hmm a to droga tak wyprofilowana ..brrr Dzień mina szybko ,szkoda tylko że taki krótki bo jeszcze tyle przed nami nieznanego..ale beda jeszcze nastepne wiec jest dobrze..Teraz na Wujskie i do domciu a na Wujskim jak zwykle chlopaki na ścigach ,na serpentynkach daja czadu ,heja w góre i do dołu..Małe tankowanko w Birczy a tam jak zwykle sami swoi ,kazdy tankuje i do domciu.Tak nawinelismy jakieś 440 km nie wiedzieć kiedy,ale warto było ,dzień zaliczony na plussss..A w domku po przybyciu tylko jedno marzenie....zimne z lodówki....miodzio...po tak upalnym i pracowitym dniu...życze wszystkim takich wojaży i jeszcze leprzych i przepraszam za foty bo to z telefonu....w sumie jestem nowicjusz w tym tu..LwG...
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2015, 09:17:27 pm wysłana przez Juno »

Offline Jaco

• Hero
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 31, 2015, 10:37:40 pm »
Dobra robota! Pierwsze koty za płoty! A na zdjęciach widać to co istotne i to najważniejsze!
Byłem autem w tym samym czasie i powiem, że motocyklistów na trasie MASA, ale nie ma się co dziwić... Pogoda wymarzona! 

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #5 dnia: Września 01, 2015, 06:30:12 am »
Świetne zdjęcia i opis. Najważniejsze to uwieczniona przejażdżka.
Biesy zawsze wdzięczne na motocyklowe wojaże.