adam24
Przechodziły mi do głowy takie myśli. Byłem kuszony przeniesieniem imprezy do Rzeszowa, Krakowa, W-wy ... Po co ? Tu raczej proponujący myśleli o możliwości zarobku. Ja raczej dokładam ale to tak hobbystycznie.
Co do Trójmiasta i kolosów sam się wybierałem na tą imprezę. Zainteresowanie władz lokalnych ? Hmm w tym roku pierwszy Burmistrz/Wójt choć wcale mi na tym nie zależy. Dlaczego ? Ponieważ wolę aby charakter imprezy był zachowany. Brak przemówień "szych" więcej czasu na relacje, pytania ...
Nasza okolica, nawet cały powiat nijak ma się do budżetu samego Trójmiasta. Zupełnie inne realia ale nigdy nic nie wiadomo. Z Domu Kultury musieliśmy uciec, bo za ciasno. To dopiero druga edycja poza MDK i zobaczymy jak się rozkręci.
Hmm z Gdańska przyjeżdża do nas małżeństwo aby opowiedzieć o swoich przygodach - 4. Pod niebem Patagonii, czyli motocyklowa wyprawa do Ameryki Południowej. Można się zabrać z nimi. W filmiku adres ich strony i kontakt. Jadą do nas :-)
Trójmiasto i tak bliżej od Szczecina. W tym roku pojechałem motocyklem na weekend - impreza z okazji 15. lecia ukończenia studiów. Z domu pod akademik miałem dokładnie 888 km. Teraz odrobinę więcej ale zdecydowanie szybszymi drogami.
Jacek
W ubiegłym roku też były takie zapowiedzi tyle, że nie na forum. Wystarczy wejść na:
http://www.radiator-mototurystyka.pl/6170/6170/i kliknąć w programie (czerwony tekst) na konkretną prezentację i jest ta zapowiedź.
Jakby to powiedzieć z roku na rok przychodzą nowe spostrzeżenia i jeśli czas pozwala to się wdraża.
Ja sam nie mogę się doczekać tej imprezy i szczegółów od Sambora. Na pewno będzie świetna impreza i atmosfera - jak co roku. Tylko ludzi coraz więcej co mówi samo za siebie.