Aktualności: W związku obecnie obowiązującymi przepisami RODO prosimy o zapoznanie się z Polityka prywatności i Polityką cookies pod adresem https://www.radiator-mototurystyka.pl/polityka-prywatnosci/
Kwietnia 18, 2026, 11:52:48 pm

Autor Wątek: Podsumowanie sezonu 2015 by Rojek  (Przeczytany 2869 razy)

Offline Rojek

• Pełnoprawny użytkownik
Podsumowanie sezonu 2015 by Rojek
« dnia: Lutego 10, 2016, 10:41:46 pm »
Cały rok w pigułce. Miłego oglądania :)

[ Invalid YouTube link ]

Offline adamg24

• Młodszy użytkownik
  • **
Odp: Podsumowanie sezonu 2015 by Rojek
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 10, 2016, 10:54:45 pm »
przez tą pomieszaną chronologię to jak kilak lat i kilka zim itd, ale prawdziwe...i wiernie pokazane.........gleby !
miło wraca się do takich wspomnień
wasz region to wymarzone tereny do off-u, tylko korzystać !

Offline Glazio

• Administrator
  • Hero
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 11, 2016, 09:22:22 am »
Świetne podsumowanie.
Zapodaj krótki tekst i wrzucimy na stronę główną.

Jak zakończymy akcję ze Świąteczną Paczką Radiatora. Twój materiał filmowy też się tam znajdzie.
Zresztą nowa forma strony będzie umożliwiała wstawianie własnych materiałów - zalogowani po akceptacji ewentualnej moderacji Administratorów.

Adam24 - mamy świetne tereny do off-u oraz miejsce wypadowe w Bieszczady (część UA). Tam mozna poszaleć na maksa czego fragmenty były widoczne w tym filmie.
Jeden z pierwszych w naszej okolicy, który prawdopodobnie poprowadzi Rojek to: Impreza w Szałasie nad Tanwią – 13-15.05.2015 - urywki z tej imprezy również znalazły się w tym filmie.
Jest jeszcze kilka osób, które w razie czego bedą do dyspozycji. Na pewno będzie ciekawie.

Rojek dałeśmi mały impuls. Jesli czas pozwoli (na razie organizacja VI Nasze Wyprawy Motocyklowe - 26-28 II 2016 r. za bardzo mnie wchłonęła) to też sklecę takie podsumowanie. Tylko u mnie będzie mieszanka wyjazdów dalszy i początków offu.

Dostęp do profilu Radiatora na FB posiadasz. Zapodasz - udostepnię ;-)
Może utworzymy nowy temat na Forum - podsumowania sezonu użytkowników?
Wielu z nas na pewno ma świetne materiały. Poskładać wszystko razem to wyszedłby obraz naszych użytkowników.
Turystyka Motocyklowa różnej maści.
« Ostatnia zmiana: Lutego 11, 2016, 09:27:39 am wysłana przez Glazio »

Offline Rojek

• Pełnoprawny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 11, 2016, 11:54:26 am »
Głaziu pisarz ze mnie marny, ale coś może skrobnę ;) Temat podsumowania sezonu użytkowników mi się podoba. Gdyby tak skleić nagrania ze zlotów, wycieczek bliższych i dalszych, spotkań forumowych, Motoserca itp, wyszedłby świetny filmik.

przez tą pomieszaną chronologię to jak kilak lat i kilka zim itd, ale prawdziwe...i wiernie pokazane.........gleby !
miło wraca się do takich wspomnień
wasz region to wymarzone tereny do off-u, tylko korzystać !

Pomieszana chronologia to mój celowy zabieg, film wydaje mi się przez to bardziej dynamiczny. Gleby? No cóż czasem się wywracam, nie mam zamiaru tego ukrywać :) Tak jak Głazio napisał, sporo ujęć wykorzystałem z wyjazdów na Ukrainę, Roztocze aż tak wysokie nie jest ;) Niemniej jednak masz rację, terenów do jazdy u nas nie brakuje, co też z przyjemnością uskuteczniamy :)

Offline Jaco

• Hero
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 11, 2016, 12:09:00 pm »
Dobre to było, bardzo dobre! Super muzyka! Montaż rewelka!
 Nic tylko oglądać! Jak znam życie to miałeś z czego wybierać więc tym bardziej podziwiam, że Ci się chciało!  ;)

Offline Rojek

• Pełnoprawny użytkownik
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 11, 2016, 12:16:42 pm »
700 giga nagrań  ;) Z tego powodu trzy noce mi to zajęło :)