Aktualizacja informacji odnośnie asysty!
Zbieramy się o godzinie 14:00 u Pana Młodego pod domem w Budomierzu (jadąc od strony Lubaczowa należy skręcić w lewo ok 300m przed kościołem). Na miejscu będzie przygotowany poczęstunek dla przybyłych.
Ok godziny 14:20 ruszamy z asystą. Postać kolumny w jakiej będziemy jechać to dwa motocykle - samochód z Panem Młodym - reszta motocykli - reszta gości. Jedziemy ładnym szykiem na zakładkę przez Lubaczów do Piastowa. Nie jedziemy przez miasto - na światłach skręcamy w prawo i prosto Kościuszki.
Dojeżdżamy do Panny Młodej gdzie także przygotowany będzie poczęstunek, także z sił nikt nie opadnie

Czekamy aż się Młodzi zejdą i... ruszamy do kościoła w Baszni Dolnej gdzie o godzinie 16:00 odbędzie się Msza.
Pod kościołem prosimy ustawiać się w jodełkę pod schodami. Na miejscu będzie osoba która pokieruje ustawieniem.
Po Mszy Świętej Para Młoda chciałaby zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie z Motocyklistami, więc w miarę możliwości prosimy o poczekanie na koniec uroczystości Ślubu.
Po zakończonej Mszy Świętej i pamiątkowej focie przejedziemy taką samą kolumną do miejscowości Stary Dzików gdzie w domu weselnym Biały Dworek odbędzie się wesele
Prosimy o nie palenie gumy pod domem weselnym oraz kościołem! Można to uczynić na głównej drodze przed bramą wjazdową.